Levering binnen 1 week - Wij bezorgen uw bestelling in Noord- en Zuid-Holland
Voergoed Fouragehandel

Klantenservice
Boven Noordzeekanaal

Bel: 0299 - 684 414

Klantenservice
Onder Noordzeekanaal

Bel: 0252 - 674 041

Assortiment

Cowboy Magic

Cowboy Magic is een Amerikaanse producent van verzorgingsproducten op het gebied van vacht, staart en manen. Zij bieden een breed scala aan verzorgingsprodukten voor manen, staart, hoeven en vacht. De produkten zijn uiteraard zeer geschikt voor paarden maar ook honden en zelfs mensen.
Standaard hebben wij de volgende produkten op voorraad:


Cowboy Magic Detangler & Shine - 473 ml
Neutraliseert statisch haar. Het ontklit terwijl u het er in wrijft. Dringt door in het haar en hersteld het vochtgehalte en de sterkte van het haar. Weert vuil, stof en zand af waardoor de manen langer blijven glanzen. Er blijft geen olieachtige substantie achter.
Een kleine hoeveelheid (ongeveer de grootte van een kwartje) masseren in nat of droog haar, de manen zullen makelijk ontklitten en de haren worden geconditioneerd. Ga met deze hoeveelheden door totdat een rijke, fluweelzachte, soepele, glans verschijnt.


Cowboy Magic Super Bodyshine 946 ml
Dit product is gemaakt om het natuurlijke spectrum van licht te reflecteren. Dit resulteert in een maximale glans in de zon of onder de showring lampen! Stoot tevens ook rondvliegend vuil en stof af.


Cowboy Magic Rosewater Shampoo 946 ml
Voor de zeer gevoelige huid! Zeer zachte shampoo met roos en zijde extracten.


Cowboy Magic Shine in 'Yellow Out' 946 ml
Shine-In Yellow-out verwijderd oude permanent ingetrokken urine vlekken uit de vacht en staart van uw paard. Denk aan een schimmel die je altijd wast maar toch goudblonde gloed in de staart houdt ipv een zilver-witte gloed.


Mist u het door u gewenste produkt? Laat het ons weten, binnen een aantal dagen kunnen wij u van uw bestelling voorzien.

Indien u meer informatie wenst verwijzen wij u graag naar de site van Cowboy Magic op onze links-pagina links. Op de website zijn zogenaamde 'E books' te downloaden vol met handige tips en wetenswaardigheden.