Levering binnen 1 week - Wij bezorgen uw bestelling in Noord- en Zuid-Holland
Voergoed Fouragehandel

Klantenservice
Boven Noordzeekanaal

Bel: 0299 - 684 414

Klantenservice
Onder Noordzeekanaal

Bel: 0252 - 674 041

Assortiment

Easymix


Nieuw bij Voergoed Fourage: Easymix. Een duurzaam en voordelig houtstrooisel voor in de paardenbox. Easymix is een blend van geschaafd hout en gerecycled A-hout.

Easymix heeft de volgende voordelen:
  • Hoog absorptievermogen
  • Zacht en comfortabel
  • Stofvrije houtkrullen
  • Easymix geeft uw stal een frisse uitstraling
  • Direct leverbaar
Informatie aanvragen Formaten en gewicht
Easymix is verkrijgbaar in rechthoekige balen met een gewicht van circa 20 kilogram. De balen hebben een afmeting van 80x40x40 cm. Het strooivolume van Easymix is 500 liter.

Luchtdicht verpakt in plastic
Easymix bestaat uit geschaafd hout. De krullen zijn schoongeblazen en luchtdicht geperst in plastic folie. Easymix is leverbaar per baal en op europallets met 18 balen of op industriepallets met 36 balen. De balen zijn zes hoog gestapeld op een pallet.

Waarom kiezen voor Easymix?
Zoekt u een alternatief voor stro, vlas of traditionele houtkrullen? Dan is Easymix een perfecte keuze. Het product is voordelig geprijsd en het is een duurzaam houtstrooisel. De schoongeblazen houtschaafsels geven uw paardenstal een mooie en frisse uitstraling. En uw paarden zullen extra genieten van een box Easymix, want het is een zachte en comfortabele stalbodembedekking.

Easymix bestellen
Bestel Easymix vandaag bij Voergoed Fourage. Stuur uw vragen of bestelling naar info@voergoed.nl. Of klik op onderstaande button. Informatie aanvragen