Levering binnen 1 week - Wij bezorgen uw bestelling in Noord- en Zuid-Holland
Voergoed Fouragehandel

Klantenservice
Boven Noordzeekanaal

Bel: 0299 - 684 414

Klantenservice
Onder Noordzeekanaal

Bel: 0252 - 674 041

Nieuws

06-07-2015: Nu ook in Zuid-Holland
Voergoed Fourage heeft haar activiteiten uitgebreid naar Zuid-Holland. Voor de beste stalbodembedekking, het beste ruwvoer en krachtvoer kun je nu dus ook in Zuid-Holland bij ons terecht. Binnenkort zal er in Zuid-Holland ook een afhaallocatie geopend worden. We houden je op de hoogte.

17-05-2012: Voergoed ontdekt social media...
De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Voergoed heeft de social media ontdekt en is vanaf vandaag ook te vinden op facebook. We zullen leuke nieuwtjes, akties en gebeurtenissen regelmatig op onze facebook site vermelden. Daarnaast zullen wij zo nu en dan artikelen verloten en geven wij toegangskaarten weg voor evenementen in de regio. Like us en doe er je voordeel mee www.facebook.com/voergoed.

14-05-2012: Open dag van ruitersportzaak De Oude Woonstal op de Geversweg in Castricum op zondag 20 mei 2012
Tijdens deze dag zal er een leuk programma worden voorgeschoteld, er worden clinics en demonstraties gegeven, modeshows, wedstrijden verreden en er staan diverse stands. Voergoed zal op de open dag van de Oude Woonstal ook met een stand aanwezig zijn. Voor meer informatie ga naar de site van de Oude Woonstal en klik op het kopje Ruitersport.

02-04-2012: Het groeiseizoen breekt weer aan
De temperatuur stijgt en voorjaarskriebels nemen de overhand. De weiden herstellen na een hevige winter wellicht niet zo snel als gehoopt: dat vraagt om onderhoud! Denk eens aan het strooien van mengmest (kunstmest). Wij hebben mengsels welke uitermate geschikt zijn voor de paardenweide (op basis van langzaam vrijkomende meststoffen in veilige gehaltes). Interesse? Informeer naar de actuele voorraad en prijzen.

24-03-2012: Anky dag door Cavalor
Mevrouw Hoogendoorn en haar dochter (uit Middenbeemster) waren een van de gelukkige prijswinnaars van de Anky aktie welke door Cavalor werd georganiseerd. Op zaterdag 24 maart waren zij een dag op bezoek in de prachtige stallen van Anky van Grunsven in Erp. Na ontvangst met koffie en Brabantse lekkernijen maakten Jos Lansink, Marlies van Baalen en natuurlijk Anky van Grunsven opwachting. In een afwisselend en dag vullend programma werden clinics en demonstraties voorgeschoteld waarna de dag werd afgesloten met een vragen uurtje en een gezellige borrel. Beiden vonden het een ontzettend leuke dag waar ze veel van opgestoken hebben.

29-02-12: Kaarten te winnen voor clinic bij Dressuur Natuurlijk
Dressuur Natuurlijk uit Westbeemster stelt 2 kaarten beschikbaar voor een clinic op 25-04-2012 over trailerladen volgens Monty Roberts welke gehouden zal worden door Annemarie van der Toorn. Daarnaast zijn er ook 2 kaarten beschikbaar voor een clinic door Eddy Modde over trailerladen op 04-05-2012. Heb je belangstelling en zou je graag een clinic bijwonen stuur dan een email naar info@voergoed.nl onder vermelding van ''clinic Dressuur Natuurlijk''. Vermeld duidelijk waar de interesse naar uit gaat; de clinic door Annermarie van der Toorn of de clinic door Eddy Modde. Onder de inzenders verloten we 2x 2 kaarten. Meer informatie? Kijk op www.dressuurnatuurlijk.nl.

23-02-12: Cavalor nu ook in XL box
Cavalor levert een groot deel van haar assortiment nu ook in de XL box. De kartonnen box heeft een inhoud van ca. 500 kg (afhankelijk van het produkt) en staat op een standaard pallet van 800x1200 mm. Voor de grotere verbruikers een mooie oplossing om te profiteren van een korting ten opzichte van zakgoed. De boxen worden rechtstreeks geleverd dus indien uw stal goed bereikbaar is kan de box zonder problemen binnen gezet worden. Belangstelling? Vraag gerust om informatie.

28-02-12: Verkoop winterpeen gestopt
Door het voorzichtig aanbreken van het voorjaar en de oplopende temperaturen zijn wij gestopt met de verkoop van voerwortelen of winterpeen. De wortelen blijven nu nog zeer beperkt goed waardoor wij kwaliteit van de voorraad niet kunnen garanderen. Als u de wortelen thuis of in de stal buiten de koeling moet bewaren zult u hetzelfde ervaren. In het najaar zullen wij u weer voorzien van prima voerwortelen.

07-01-12: Ed van Zoolingen wint Europese titel
Ed van Zoolingen uit Zaandam heeft met zijn Orpington sierhoenders de Europese titel veroverd. Tijdens de internationaal bezette en bezochte Noordshow in Zuidlaren liet de kampioen van Ed alle andere Europese inzenders achter zich. Ed, van harte gefeliciteerd! Ook Simon Worp wist met zijn Sussex hoenders hoge ogen te gooien. Simon werd kampioen in zijn klasse en ging met verschillende prijzen huiswaarts.

01-01-12: Beemster bestaat 400 jaar
De Beemster bestaat dit jaar 400 jaar! Door verschillende commissies worden er gedurende het gehele jaar activiteiten georganiseerd. Het zwaartepunt van de activiteiten zal plaatsvinden in de laatste week van augustus. Voergoed Fourage zal zich presenteren tijdens de agrarische fair op het evenementen terrein aan de Middenweg. Daarnaast zijn wij betrokken bij de kortebaan draverij in het centrum van Middenbeemster. Houd de nieuwsrubriek in de gaten voor meer informatie.

27-10-11: Informatie avond over paardenvoeding
Voergoed Fourage heeft in samenwerking met Cavalor, mevr. Karen van der Veer een geheel verzorgde informatie avond georganiseerd over paardenvoeding. In de prachtige accommodatie van de Beemster Ruiters werd in het bijzijn van ca. 60 belangstellenden een uitgebreide presentatie gehouden over paardenvoeding en konden de aanwezigen volop vragen stellen en specifieke gevallen voorleggen.

Wij danken de Beemster Ruiters voor de gastvrijheid!

06-10-11: Nieuwe bedrijfswagen Voergoed

Voergoed Fourage heeft een nieuwe bedrijfswagen in gebruik genomen. De oude werd technisch minder en was aan vervanging toe. De nieuwe auto is groter en kan daarmee efficienter worden ingezet. Daarnaast is deze schoon, voldoet aan de eisen van Euro 5 en heeft daarmee een minimale uitstoot en milieu belasting.

Gomes Noord-Holland, vestiging Purmerend heeft de auto geleverd, de maatwerk carrosserie is gebouwd door Karhof Purmerend. De reclame op de auto is compleet verzorgd door Erkamp Reclame uit Purmerend.

15-09-11: Voergoed Fourage VOF en Bay Dressage sponsorovereenkomst
Voergoed Fourage VOF en Bay Dressage hebben een sponsor overeenkomst getekend.

Bay Dressage bestaat uit Bas en Yasmin Peijpers. Zij hebben zich toegelegd op instructie (met name dressuur, Bas heeft zelf lichte tour gereden), training, zadelmak maken en het verhelpen van specifieke gedragsproblemen (met name trailerladen).

Het wederzijdse vertrouwen is al een tijdje geleden uitgesproken en we zijn er dan ook trots op te mogen melden dat de samenwerking sinds vandaag een feit is. Voergoed en Bay Dressage gaan helpen elkaars naamsbekendheid te vergroten. Er zal er reclame op de prachtige vrachtwagen van Bay Dressage geplaatst worden en zal er met dekjes en dekens op verschillende wedstrijden gereden worden. Daarnaast zal het toppaard van Bay Dressage Tabasco voortaan Voergoed's Tabasco gaan heten.

Uiteraard gebruikt Bay Dressage sinds kort ook Cavalor. Yasmin Peijpers: "We zijn er trots op dat we sinds enige tijd Cavalor brokken en muesli, geleverd door Voergoed, voeren. Het voer dat onder andere ook op de stallen van Anky van Grunsven, Coby van Baalen en Jos Lansink gevoerd wordt. We zijn blij met de verandering die het voeren van Cavalor tot nu toe al met zich mee brengt: de paarden zien er niet alleen beter uit maar zijn ook lekker energiek en lopen los door hun lijf. Dat losse door zijn lijf heeft Voergoed's Tabasco de laatste tijd zeker al bewezen door op de verschillende wedstrijden steeds 1e of 2e te worden. Het is een echte blikvanger."

Kijk regelmatig op de site van Bay Dressage voor nieuwsberichten en tweets.