Levering binnen 1 week - Wij bezorgen uw bestelling in Noord- en Zuid-Holland
Voergoed Fouragehandel

Klantenservice
Boven Noordzeekanaal

Bel: 0299 - 684 414

Klantenservice
Onder Noordzeekanaal

Bel: 0252 - 674 041

Assortiment

Tarwestro
Van percelen in Beemster en Schermer winnen wij eind juli of begin augustus tarwestro. Tarwestro is uitstekend geschikt als stalbodembedekking doordat het gemakkelijk vocht opneemt en eenvoudig is te verwerken. De uitkomende mest vindt doorgaans gretig aftrek door de goede geschiktheid als meststof voor onder andere de champion teelt.

Het tarwestro laten we na het maaien en dorsen enige tijd besterven, waarna het wordt doorgeschud en in balen wordt geperst. Doorgaans gebeurt dat in kleine handzame balen of grote rechthoekige pakken maar ook ronde balen behoren tot de mogelijkheden. Grootverbruikers hebben doorgaans een voorkeur voor de grote balen; per ton veruit het meest voordelig maar waarbij een behoorlijke opslagruimte en de nodige hulpmiddelen essentieel zijn. Voor de kleinere verbruikers hebben we altijd de bekende kleine baal op voorraad. Gemakkelijk te hanteren, te vervoeren en op te slaan.

Indien onze eigen voorraad uitgeput raakt kopen wij vrachten in. Vanuit diverse windstreken (Zeeland, Groningen, Duitsland of Frankrijk) worden met vrachtwagens ladingen gebracht. Door groot in te kopen kunnen wij onze klanten tegen een prima prijs het hele jaar door van stro voorzien.