Levering binnen 1 week - Wij bezorgen uw bestelling in Noord- en Zuid-Holland
Voergoed Fouragehandel

Klantenservice
Boven Noordzeekanaal

Bel: 0299 - 684 414

Klantenservice
Onder Noordzeekanaal

Bel: 0252 - 674 041

Assortiment

Watervogels


Alleen gezonde en goed verzorgde dieren brengen de gewenste resultaten. Zeker bij soorten waarbij reproductie de nodige inspanning vergt, is een goede korrel het hele jaar erg belangrijk. 816 watervogelkorrel conditie/show houdt uw vogels jaarrond in conditie, waardoor uw dieren in de broedperiode en eventueel in de showperiode moeiteloos kunnen presteren. Watervogels hebben in verhouding tot kippen veel meer veren. 816 watervogel conditie/show draagt bij aan een perfect waterdicht verenpak.

Broedtijd
De kwaliteit van het broedei bepaalt het ideale uitkomstmoment en de vitaliteit van de kuikens in de eerste levendagen. Voor voldoende broedeieren en een optimale bevruchting schakelt u circa zes weken voor het broeden over op 803 watervogel foktoomkorrel.

Watervogelkuikens
Voor een gelijkmatige ontwikkeling van het gehele lichaam, van organen en vlees tot beenderengestel en veren, is de 805 watervogel opfokkorrel zeer geschikt. De kleine korrel kan worden gevoerd vanaf de eerste dag tot circa de tiende week. Daarna kunt u overschakelen op 816 watervogel conditie/show.

Onderhoud
Voor eenden- en ganzenrassen die eenvoudig een goed broedresultaat behalen kunt u 831 eenden- en ganzenkorrel onderhoud inzetten. Voor eenden en ganzen waarbij reproductie moeilijker verloopt en voor zwanen adviseren we jaarrond 816 als basisvoer. Ook bij watervogels waarvan de dichtheid van bevedering extra aandacht nodig heeft, is 816 beter geschikt als basisvoer.

Duik- en Zee-eenden
Deze eenden nemen in de natuur zeer veel eiwit op in de vorm van vis. Garvo heeft speciaal voor deze eenden drie verschillende voeders in het programma.

827 Maritime
827 Maritime is verrijkt met vismeel en bevat maar liefst 25% ruw eiwit. 827 Maritime is tevens geschikt voor ibissen, flamingo's en visetende kraanvogels en kan jaarrond gevoerd worden, eventueel met bij voedering van verse vis. Het best kan deze korrel op het land worden gevoerd. Voor het voeren van flamingo's, kraanvogels en ibissen is het vanwege de vorm van de snavels ook mogelijk om Maritime als 'brij' in een bak te verstrekken. Maak in dat geval per keer maar een beperkte hoeveelheid 'brij' aan om bederf te voorkomen.

4222 Drijvend eendenvoer 19
4222 Drijvend eendenvoer 19 is een alternatief voor veel voorkomende duik- en zee-eenden. Dit voer kan op het water worden gevoerd; het zakt niet direct naar de bodem en lost niet direct op in het water.

4223 Drijvend eendenvoer 30
4223 Drijvend eendenvoer 30 is geschikt voor soorten die een hoger eiwitpercentage verlangen. Deze geextrudeerde korrels bevatten maar liefst 30% ruw eiwit, voornamelijk uit vis. De speciale productiemethode zorgt ervoor dat de korrel lange tijd heel blijft op het water. Het hoge eiwit gehalte is ideaal voor de soorten die dit in hun natuurlijke omgeving ook opnemen. Daarnaast kan de korrel worden gebruikt in de ruitijd en in de broed- en opfokperiode om extra hoogwaardig eiwit te verstrekken.

Voor meer informatie en analyses van de voeders verwijzen wij u graag naar www.garvo.nl

Voor watervogels hebben wij standaard op voorraad:

  • 831 eenden- en ganzenkorrel onderhoud

Is het door u gewenste voeder niet voorradig? Laat het ons weten en binnen een paar dagen hebben wij uw bestelling in huis.